Dobrodošli na naše web stranice!

Uobičajeni problemi s kapicama za čavle na strojevima za izradu čavala

1. Nema kapice čavla: Ovo je uobičajena greška.Većina razloga je to što stezaljka ne može čvrsto držati žicu za čavle.Trebate samo zamijeniti stezaljku;druga mogućnost je da je žica za čavle rezervirana za bušenje kapice čavla.Ako je prekratka, samo prilagodite duljinu rezervirane žice za čavle.

2. Glava čavla nije okrugla: Ovu grešku obično uzrokuje učvršćenje.Prvo provjerite je li upuštena rupa na armaturi okrugla.Ako nije okrugla, potrebno ju je ponovno izbušiti.Također morate promatrati je li rupa za matrice na učvršćenju neravna i prilagoditi je kako biste osigurali da nije okrugla.glatko, nesmetano.Drugi mogući problem je žica za čavle.Ili je žica za čavle rezervirana za bušenje kapice čavla prekratka.Podesite duljinu rezervirane žice za nokte;ili je žica za čavle pretvrda i kapica čavla se ne može izbušiti ili je kapica čavla nekvalificirana., žicu za čavle treba žariti.

3. Debljina kapice čavla: Također morate provjeriti stezaljku da vidite je li visina dva para stezaljki ista, može li stezaljka stegnuti žicu za čavlić i je li upuštena rupa stezaljke ozbiljno istrošena na jednoj strani.Na kraju, potrebno je promatrati je li žica za čavle pretvrda, zbog čega glava čavla nije kvalificirana.

4. Kapice čavala su iskrivljene: prvo provjerite jesu li središta dvaju noževa za čavle u skladu sa središtima kalupa za čavle, jesu li prednja i stražnja visina noževa za čavle uredne i jesu li upuštene rupe dvaju kalupa za čavle. nalaze se u istoj ravnini i na kraju provjerite jesu li kalupi Is the shell loose?

56762636763b1b82f6f2c1d1446b9d0

Vrijeme objave: 7. veljače 2024